OROSZVILAG.HU


Öngyilkos lett a Gazprom egyik vezetője

Címlap » Hírek » Oroszország hírei
  |  2010-10-17 01:47:52  |  
Mezei Bálint

Öngyilkos lett a Gazprom egyik vezetője

Szergej Kljuka tettének okai egyelőre ismeretlenek

Öngyilkos lett a Gazprom egyik vezetőjeÖngyilkos lett a Gazprom egyik vezetője 

A Gazprom egyik topmenedzserét holtan találták moszkvai otthonában

2010. október 16-án, szombat késő este nyugat-moszkvai házának garázsában holtan találtak rá a Gazprom pénzügyi részlegének helyettes vezetőjére – adta hírül az orosz főváros rendőrsége.

„A Gazprom felső vezetéséhez tartozó Szergej Kljuka holttestére Moszkva nyugati részén leltek rá. Az előzetes vizsgálatok szerint az üzletemberrel egy közvetlenül a fejre leadott lövés végzett” – közölték a rendvédelmi erők sajtóosztályán.

A nyomozók feltételezik, hogy Kljuka öngyilkosságot követett el, hiszen ez élettelen test a néhai menedzser garázsában feküdt egy CZ-75-ös cseh gyártmányú automata pisztoly mellett. A bejelentett fegyver szintén Kljuka tulajdonát képezte. Az ügyre állított szakemberek gyanúját erősíti, hogy rablásra utaló nyomok nincsenek a tett színhelyén.

A 36 éves elhunyt szombat kora reggel indult el hazulról, hogy ismerősével találkozzon az egyik vasútállomáson. A megbeszélt időpontban azonban nem jelent meg a pályaudvaron, és később sem válaszolt a mobiltelefonjára érkező hívásokra. Ez késztette feléségét, hogy értesítse a rendőrséget.

(RIA Novosztyi)      

 

Cimkék: Gazprom, Szergej Kljuka, Moszkva, CZ-75, automata pisztoly, öngyilkosság
Országok: Oroszország
Megosztás:


 

Oroszvilag.hu | Impresszum  |  Kapcsolat