OROSZVILAG.HU


Putyin nem vitatkozik

Címlap » Hírek » Oroszország hírei
  |  2012-01-12 12:08:58  |  
Oroszvilag.hu

Putyin nem vitatkozik

Elkészült az elnökválasztási program 

 Putyin nem vitatkozik

Vlagyimir Putyin orosz miniszterelnök, elnökjelölt nem fog részt venni az elnökjelöltek vitáin – közölte a kormányfő sajtótitkára, Dmitrij Peszkov. Peszkov szerint a vitákra való felkészülés túl sok időt venne el a miniszterelnöktől, aki így nem tudná ellátni feladatait, „hiszen ismert, milyen sok a programja.”

Az ellenzék bírálta Putyint, amiért az nem kíván részt venni a választási vitákon. A kommunisták szerint törvényben kellene kötelezni az elnökjelölteket, hogy részt vegyenek a vitákban. Az Igazságos Oroszország szerint Vlagyimir Putyin „nagy hibát követ el”, amiért nem áll le vitatkozni riválisaival.

Közben Vlagyimir Putyin  az interneten közzétette programját, melyet saját maga írt, és Peszkov szerint a politikus „új nézetrendszerét” tükrözi. A program hat pontból áll: 1) az elmúlt évtized eredményei és az előttünk álló új kihívások 2) értékrendszerünk 3) méltó élet egy nagy ország polgárainak 4) erős gazdaság – erős Oroszország 5) effektív hatalomgyakorlás a nép kontrollja alatt 6) erős Oroszország egy bonyolult világban.  

 

(Echo Moszkvi) 

 

Cimkék: Putyin 2012, elnökválasztás, Oroszország
Országok: Oroszország
Megosztás:


 

Oroszvilag.hu | Impresszum  |  Kapcsolat