OROSZVILAG.HU


Bővülő német-azeri tudományos kapcsolatok

Címlap » Hírek » A posztszovjet térség és a világ
  |  2010-05-19 20:24:58  |  
Kecskeméti Gábor

Bővülő német-azeri tudományos kapcsolatok

Cél az együttműködés erősítése az üzleti érdekeknek megfelelően 

Bővülő német-azeri tudományos kapcsolatokBővülő német-azeri tudományos kapcsolatok

Azerbajdzsán és Németország elmélyítik tudományos és kulturális együttműködésüket 

Az azerbajdzsáni Nemzeti Tudományos Akadémia és az alsó-szászországi (Niedersachsen) Német Management Akadémia további együttműködésről állapodtak meg. Az azeri Nemzeti Tudományos Akadémia Információs Technológiai Intézetében szerveztek találkozót, melyen részt vett a Német-azeri Társaság elnöke, Csingiz Abdullajev és Günther Henkel, az alsó-szászországi Német Management Akadémia tagja, aki az együttműködési programot is vezeti.

Elsődlegesen a rendelkezésre álló forrásokat hangolták össze, majd az intézetben tartott találkozón a következő célkitűzéseket fogalmazták meg: olyan események rendezése, amelyeket kiemelkedő kvalitású szakembereknek és vezetőknek tartanak kurzusok és szemináriumok keretében; különböző programok szervezése, melyek során lehetőség adódna a magas fokú szaktudás és a tapasztalatok kölcsönös cseréjére; és végül a valóban hatékony üzleti kapcsolatok megerősítése Azerbajdzsán és Németország között.

A Német Management Akadémia (DMAN) kompetens és elismert partner a nemzetközi piacokra való belépés problémakörének megoldásában, továbbá költségviselési és pénzügyi támogatás ellátásában. Az Akadémia képzéseket tart piacvezető vállalatoknál magasan képzett, vezető beosztású alkalmazottaknak, és tanácsadó szolgáltatással lát el számos céget Közép- és Kelet-Európában, Ázsiában valamint a Közel-Keleten.

(1news.az)

Cimkék: azerbajdzsáni Nemzeti Tudományos Akadémia, Niedersachsen, Német Management Akadémia, Günther Henkel, DMAN
Országok: Azerbajdzsán
Megosztás:


 

Oroszvilag.hu | Impresszum  |  Kapcsolat