OROSZVILAG.HU


Hokikapus a legnépszerűbb lett híresség

Címlap » Hírek » A posztszovjet térség hírei
  |  2010-06-18 15:16:01  |  
Mezei Bálint

Hokikapus a legnépszerűbb lett híresség

Az élmezőnyben színészeket, televíziós személyiségeket találunk 

Hokikapus a legnépszerűbb lett hírességHokikapus a legnépszerűbb lett híresség

Edgars Masalskis Lettország legnépszerűbb híressége

A balti ország jelenleg Edgars Masalskis-ért, a Dinamo Riga jégkorongcsapata és a nemzeti válogatott kapusáért rajong. A vonatkozó felmérést a GfK CR Baltic és a Repute közvélemény-kutató cégek végezték, az eredményeket pedig a www.7guru.lv” honlapon tették közzé.

Masalskis átlagosan 39 pontot kapott a megkérdezettektől, ezzel könnyűszerrel a negyven fős lista élére került – írja a LETA.

A közvetlen élmezőnyt vizsgálva megállapíthatjuk, hogy Lettország legkedveltebb közszereplői, ha úgy tetszik hírességei, elsősorban a sportcsillagok, a televíziós személyiségek, az énekesek illetve a színészek köreiből kerülnek ki.

A dobogó második fokára, miként a vancouveri olimpián is, Martins Dukurs szekelton versenyző állhatott fel, aki ezúttal 38 pontot gyűjtött. Vele holtversenyben, szintén ezüstös helyen végzett Katrine Pasternaka színésznő, kedvelt műsorvezető és jótékonysági aktivista.

A harmadik pozícióban újfent pontazonosság (35) állt elő, így Aija Andrejeva (művésznevén Aisha) az Eurovíziós dalfesztiválon is részt vett énekesnő és a Daile Theater sztárja, Arturs Skrastins osztozott a különleges versengés bronzérmén.

(The Baltic Course)    

 

 

 

Cimkék: Edgars Masalskis, lett híresség, felmérés
Országok: Lettország
Megosztás:


 

Oroszvilag.hu | Impresszum  |  Kapcsolat