OROSZVILAG.HU


Az Anzsi Mahacskala lenyomta a Liverpoolt 

Címlap » Színes hírek, sport
  |  2012-11-09 10:27:41  |  
Oroszvilag.hu

Az Anzsi Mahacskala lenyomta a Liverpoolt 

A dagesztáni együttes eddigi legnagyobb sikere

 Az Anzsi Mahacskala lenyomta a Liverpoolt 

A héten folytatódtak a BL és az EL küzdelmei Európában.

A BL „A” csoportjában a Dinamo Kijev megőrize a továbbjutás esélyét azzal, 0 - 0-ás döntetlent játszott a csoportot vezető Portóval. Igaz, a harmadik helyen 4 ponttal álló ukrán csapatnak már csak matematikai esélye van arra, hogy befogja a 9 pontos PSG-t és a 10 pontos Portót.

A „C” csoportban meglepetésre simán vezet a Malaga 10 ponttal, a többiek jelentősen le vannak maradva, ezért még a jelenleg 3 ponttal az utolsó Zenitnek is lehet esélye a továbbjutásra, annak ellenére, hogy a péterváriak ezúttal az Anderlecht otthonában véreztek el (1 – 0).

Az „E” csoportban a Chelsea visszavágott a Sahtyornak a múltkori donyecki vereségért (3 – 2) és befogta a csoportot 7 ponttal vezető ukrán csapatot.

Úgy tűnik, az „F” csoportban kipukkadt a belorusz BATE Boriszov, amely a huszáros kezdet után második vereségét is elszenvedte, ezúttal a Valenciától (4 – 2), s immár a harmadik helyre csúszott le 6 pontjával a 9 pontos Valencia és Bayern mögött.

A Benficától kikapó Szpartak Moszkva (2 – 0) a „G” csoport utolsó helyén áll 3 ponttal, továbbjutási esélyeik minimálisak.

 

Az EL-ben az Anzsi Mahacskala 1 – 0 arányban legyőzte a Liverpoolt, s ezzel a Guus Hiddink irányította dagesztániak vezetik az „A” csoportot 7 ponttal (Liverpool 6 p., Young Boys 6 p., Udinese 4 p.).

Az „F” csoportban az eddig hibátlan Dnyepr Dnyepropetrovszk elszenvedte első vereségét a Napolitól (4 – 2), de továbbra is magabiztosan vezeti a csoportot.

A „H” csoportban már minden eldőlt, a 10-10 pontos Inter és a Rubin Kazany lesznek a továbbjutók. A tatárok ezúttal az 1 ponttal árválkodó azeri Nyeftcsit győzték le a „szokásos” 1 – 0 arányban.

A „K” csoportban szintén minden eldőlt, az ezúttal a Rosenborgot 3 – 1 arányban felülmúló ukrán Metalliszt és a szintén 10 pontos Bayer lesznek a továbbjutók.

 

(Soccer.ru)

Cimkék: Anzsi Mahacskala,
Országok: Belarusz Ukrajna Azerbajdzsán Oroszország
Megosztás:


 

Oroszvilag.hu | Impresszum  |  Kapcsolat