OROSZVILAG.HU


Új Hullám zenei verseny Szocsiban 

  |  2015-10-14 18:02:21  |  
Puskás Anita

Új Hullám zenei verseny Szocsiban 

2016-ban is

 Új Hullám zenei verseny Szocsiban 

Nemzetközi zenei versenyt rendeznek fiatal tehetségeknek „New Wave” („Новая волна”) néven az olimpiai fővárosban, Szocsiban 2016-ban. Bár a szervezők még nem határoztak a találkozó pontos időpontjáról. Az üdülőváros vezetősége kijelentette, készek 2016-ban újra megrendezni a fesztivált, a többi a szervezőkön múlik. Egyetlen kikötésük, hogy a nyári szezonban folyjon az esemény, ezért valószínűleg augusztusban vagy szeptemberben lesz.

A „New Wave” nemzetközi zenei verseny idén került megrendezésre először Szocsiban, ezt megelőző évben pedig Jurmalában, Lettországban. Ez alkalommal 15 döntős vett részt a 12 országból a versenyen: Örményország, Fehéroroszország, Bulgária, Görögország, Indonézia, Olaszország, Kazahsztán, Lettország, Oroszország, Ukrajna, Horvátország és Svájc.

Győztesként a verseny végén a horvát énekes, Damir Kedžo került ki. A második helyen osztozott a kazahsztáni énekes, Ademi, és Mileyn Fernandez Indonéziából. A harmadik helyen pedig az ukrán csapat végzett, The Pringlez.

 

 

(Rosszijszkaja Gazeta) 

Cimkék: Új Hullám, Szocsi, 2016,
Országok: Lettország Belarusz Ukrajna Örményország Kazahsztán Oroszország
Megosztás:


 

Oroszvilag.hu | Impresszum  |  Kapcsolat