OROSZVILAG.HU


Putyinnak koreai veje lesz? 

Címlap » Színes hírek, sport
  |  2010-10-29 06:58:23  |  
Gyóni Gábor

Putyinnak koreai veje lesz? 

Ázsiai unokák? 

 Putyinnak koreai veje lesz? 

A Korea Herald dél-koreai lap információi szerint Vlagyimir Putyin orosz miniszterelnök veje egy dél-koreai férfi lesz. A lap úgy tudja, Putyin kisebbik lánya egy koreai fiatalemberhez megy férjhez, akinek az apja, egy admirális, a ’90-es években katonai attasé volt Moszkvában.

A koreai lap egy anonym szóbeli forrásra hivatkozik, aki elmondta: a dél-koreai admirális, Joon Jon-gu a koreai japán követtel beszélgetvén említette azt, hogy a fia hamarosan Putyin lányát veszi el feleségül.

Putyin kisebbik lánya, a 23 éves Jekatyerina jelenleg az Egyesült Államokban tanul, és 25 éves koreai barátjával jár – írja a Korea Herald. A pár találkozóhelye állítólag Japánban van, ahol többször látták is őket, két testőr kíséretében.

Az ifjak állítólag 1997-ben találkoztak Moszkvában, s kapcsolatuk azután is folytatódott, hogy lejárt az admirális oroszországi megbízatása. Putyin lánya 2002-ben a foci világbajnokság idején Dél-Koreában is járt. A névtelen forrás azt is elmondta, Putyin kezdetben ellenezte a házasságot, de miután találkozott leendő vejével, álláspontja megváltozott, annak ellenére, hogy lánya Koreában akar élni és dolgozni a jövőben.

A 64 éves admirális a Korea Heraldnak adott telefonos interjúban elmondta: a pár hamarosan hivatalosan is bejelentést tesz az esküvőről.

 

(koreaherald.com)

Cimkék: Jekatyerina Putyina, Putyin lánya
Országok: Oroszország
Megosztás:


 

Oroszvilag.hu | Impresszum  |  Kapcsolat