OROSZVILAG.HU


Beverly Hillsben vett palotát az üzbég elnök lánya

Címlap » Színes hírek, sport
  |  2013-07-04 10:12:59  |  
Oroszvilag.hu

Beverly Hillsben vett palotát az üzbég elnök lánya

Édes élet

 Beverly Hillsben vett palotát az üzbég elnök lánya

Iszlam Karimov üzbég elnök kisebbik lánya, a 34 éves Lola Karimova a kaliforniai Beverly Hillsben vásárolt magának egy 58 millió dollárt érő palotát.

A Hotel Beverly Hills szomszédságában található francia stílusú épületben hét hálószoba és tizenegy fürdőszoba található.  

A villában van többek között saját könyvtár, mozi, galéria, bálterem, szauna, földalatti garázs. A palotához négy kert, mesterséges tó (hattyúkkal), szökőkutak tartoznak.

Lola Karimova 1978-ban született Taskentban. A taskenti diplomáciai és nemzetközi gazdasági egyetemen szerzett nemzetközi jogász diplomát, majd a Taskenti Állami Egyetemen a pszichológiai tudományok kandidátusa fokozatot. A férje Tyimur Tyilljajev, akivel két lányt és egy fiút nevelnek. Nővérével, Gulnara Karimovával együtt Svájc 300 leggazdagabb személye közé tartozik. Svájcban a nővéreknek szintén vannak ingatlanjaik. Gulnara Karimova 2009-ben 18 millió dollárért vett egy házat Svájcban, Lola Karimova 2010-ben egy Genf melletti rezidenciát vásárolt meg 41 millió dollárért.

Lola Karimova ideje javarészét külföldön tölti, de ez láthatólag nem zavarja Iszlam Karimovot, aki nemrég lustának nevezte a több millió külfölfön dolgozó üzbéget.

 

 

(ferghana.ru)

 

 

Cimkék: Beverly Hills, Lola Karimova, Iszlam Karimov
Országok: Üzbegisztán
Megosztás:


 

Oroszvilag.hu | Impresszum  |  Kapcsolat