OROSZVILAG.HU


Putyin ígérete

  |  2014-01-23 12:06:47  |  
Csedreki Dalma

Putyin ígérete

Mindent megtesznek az olimpia biztonságáért

 Putyin ígérete

Vlagyimir Putyin elnök kijelentette, garantálják a biztonságot a téli olimpia résztvevőinek, illetve vendégeinek e sportesemény alkalmával, s ennek érdekében mindent megtesznek. Jelentette ki a pénteki interjúban, melyet több televíziós csatorna is közvetített.

Ha megengedjük magunknak a gyengeséget és félelmet, félelmet mutatunk, az azt jelenti, hogy megkönnyítjük a terroristáknak elérni céljaikat. Azt gondolom, hogy a nemzetközi közösségnek, amely minden szférában működik – a humanitárius, politikai és gazdasági szférában, - egyesítenie kell erőfeszítéseinket az emberellenes harcban, mint a terrorcselekmények és gyilkosságok, melyekben az ember védtelen.”

Igyekszünk úgy tenni, hogy a biztonsági intézkedések mértékének lebonyolítása ne legyen tolakodó, ne legyen szembetűnő, ne legyen nyomás a verseny résztvevői és az Olimpia vendégeire nézve, illetve az újságírókra. De ugyanakkor tegyünk meg minden tőlünk telhetőt annak érdekében, hogy ezek az intézkedések hatékonyak legyenek” – tette hozzá az államfő.

2014. 01. 17.

Forrás: http://ria.ru/sochi2014_around_games/20140117/989864678.html

Cimkék: Putyin, olimpia
Országok:
Megosztás:


 

Oroszvilag.hu | Impresszum  |  Kapcsolat