OROSZVILAG.HU


Döntetlennel kezdett a szbornaja

  |  2014-06-19 10:08:24  |  
Seszták Sándor

Döntetlennel kezdett a szbornaja

Akinfejev kapus bocsánatot kért a szurkolóktól

 Döntetlennel kezdett a szbornaja

Az orosz labdarúgó-válogatott a brazil világbajnokságon, első mérkőzésén 1:1-es döntetlent játszott Dél-Korea csapatával. Az eredményjelzőre az első pontot a találkozó 69. percében Lee Keun-Ho koreai csatár találata vitte fel.

Nem különösebben veszélyes lövése után, Igor Akinfejev baklövést követett el, és a labdát a kezei közül a gólvonal mögé engedte pattanni. Fabio Capello sürgős cserét hajt végre és a pályára engedi Alekszandr Kerzsakovot, aki már három perc elteltével egyenlít. A továbbiakban az orosz csapat aktívan támadott, volt néhány jó pillanata, de az eredményen nem sikerült tovább változtatnia.

„Ez egy felelősségteljes nap, ez egy felelősségteljes mérkőzés és mindenki tudta, hogy milyen következményekkel járhat egy hiba. Lassan belemelegedtünk a játékba, kezdtük megszokni az időjárást. Mivel nagyon nehéz játszani. Nagyon meleg van. Nagyon fülledt” - jegyezte meg Alekszandr Kerzsakov.

Szeretnék azoktól az emberektől, akik ezen a kései órán szurkoltak nekünk, bocsánatot kérni és remélem, hogy ilyen nem fog újra előfordulni. Folytatnunk kell a tornát” - mondta Igor Akinfejev kapus.

Ilyen módon az orosz csapat a сsoportkör első fordulója után a második helyen áll a csoportban és ahhoz, hogy biztosítsa helyét az egyenes kieséses szakaszban, meg kell nyernie a következő két mérkőzést. Az első helyen egyelőre a belga válogatott áll, amely az előző mérkőzésen 2:1 arányban győzte le Algéria csapatát. A nap eseményei közül ki kell még emelni a váratlan 0:0-s döntetlent Brazília és Mexikó találkozóján.

Cimkék: Igor Akinfejev
Országok: Oroszország
Megosztás:


 

Oroszvilag.hu | Impresszum  |  Kapcsolat