OROSZVILAG.HU


Prins 0-0-lal is elégedett lenne

Címlap » Színes hírek, sport
  |  2010-07-13 13:03:52  |  
Zelei Dávid

Prins 0-0-lal is elégedett lenne

A biztonságra helyezi a hangsúlyt a Levadia vezetőedzője

Bár a legtöbb sportoldalt a győri Tarmo Kink valószínű Angliába igazolása tartja lázban (nem csoda, ha igazak az egymillió eurós eladásról szóló hírek, megdőlhet Andres Oper észt transzferrekordja), több cikk is megjelent a különböző észt lapokban a Debrecen tallini vendégjátéka előtt – ezekből szemezgetünk.

 „Nem látom okát, mért ne legyek optimista a találkozó előtt. Náluk még nem kezdődött el a bajnokság – tett tanúbizonyságot a magyar bajnokság ismeretéről Igor Prins vezetőedző, aki hozzátette, a hazai pálya nem jelent különösebb előnyt, valamint, hogy a Videoton elleni Szuperkupa-döntő megtekintése mellett kikérdezték a Debrecen játékáról a már említett Tarmo Kinket is. Az összeállításról nyilatkozva Prins elmondta, nagy valószínűséggel azoknak ad bizalmat, akik a hétvégén 3-0-ra verték a Tulevik Viljandit, vagyis kezdő lehet az a Felipe Nunes, aki duplával mutatkozott be a csapatban, de akinek Prins korábban bírálta fizikai állapotát. „Az a lényeg, hogy meg tudjuk tartani a labdát. Ha itthon 0-0-ra végzünk, megmarad a remény a visszavágóra. De természetesen szeretnénk betalálni” vázolta a taktika alapjait a 2008 óta vezetőedzősködő Prins, aki Herczeg Andráshoz hasonlóan sokáig másodedzőként dolgozott a csapatnál.

Prins 0-0-lal is elégedett lenne

 A soccernet.ee észt futballportál a Lepmets – Volodin, Morozov, Kallimulin, Teniste – Felipe Nunes, Nahk, Malov, Leitan – Ivanov – Neemelo tizenegyet jósolja kezdőnek, s mi sem tartjuk valószínűnek, hogy a tíz góljával házi góllövőlistát vezető, de hétvégén jegelt Neemelo ezúttal sem kapna lehetőséget.  A mérkőzésen a belarusz Kulbakov játékvezetőt Szavickij és Zsuk partjelzők segítik majd. A találkozó helyi idő szerint 19, magyar idő szerint 18 órakor kezdődik, az összecsapást a Sport1 élőben közvetíti. A dvsc. hu szerint körülbelül 3000 nézőre lehet számítani, ami némileg elmarad a telt háztól (a Kadrioru-stadion 4750 fő befogadására alkalmas), bár a legfeljebb néhány százas bajnoki nézőszámokhoz mérten ez is rengeteg.

Cimkék: bl, futball
Országok: Észtország
Megosztás:


 

Oroszvilag.hu | Impresszum  |  Kapcsolat